Sandex

 

Welkom !

Sandex werd in 1989 opgericht. Eerst alleen als exporteur van potplanten en bloembollen, later meer en meer als leverancier van seizoens decoratie-artikelen, hebben wij veel ervaring opgedaan met onder andere valentijn; paas-, moederdag-, souvenir-, en kerstartikelen. Daarnaast heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in schelpen en zich hierin een belangrijke plaats binnen Europa verworven.

 

Doelgroep

Sandex is een groothandel import / export firma met als doelgroep handelsondernemingen, groothandels en winkeliers. Onze doelgroepen verschillen wel per productgroep. Aangezien wij geregelde en ongeregelde producten aanbieden is ons aanbod steeds wisselend. Door onze eigen import en eigen productie kunnen wij zeer snel inspelen op diverse actuele trends. Omdat wij onze producten zo veel mogelijk op voorraad houden, bieden wij een snelle levering, zowel voor binnen- en buitenland. Middels aankoop rechtstreeks af fabriek kunnen wij zeer concurrerende prijzen maken voor onze klanten.

  

Internationaal

Sandex b.v. is een zeer internationaal georiënteerd bedrijf. Dit komt tot uiting in haar klantenkring en producten.

Hierdoor is het mogelijk dat wij artikelen exact naar de wensen en specificaties van de klant kunnen laten vervaardigen.

 

Partnership

Sandex is zowel voor haar afnemers als haar leveranciers een partner bij uitstek. Niet zelden committeert Sandex zich aan marktpartijen in een mate die veel verder gaat dan de rol van leverancier of afnemer. Het gezamenlijk dragen en delen van risico’s met klanten en toeleveranciers is voor Sandex eerder regel dan uitzondering. En dat heeft Sandex gemaakt tot een leverancier die meedenkt met haar klanten.

 

Duurzaamheid

Wij vinden een langdurige en duurzame relatie belangrijker dan het succes van een enkele transactie. Het leeuwendeel van de huidige relaties is vaak al jaren klant.

Ook werken wij duurzaam in de moderne betekenis van het woord: Wij doen laten zoveel mogelijk onze goederen vervoeren door transporteurs welke klimaatneutraal vervoeren en scheiden wij ons afval.